top of page

Vergoeding

Chiropractie wordt door de zorgverzekeraar vergoed vanuit het aanvullende pakket. De teruggave van de kosten is afhankelijk van het contract dat u met uw zorgverzekering heeft afgesloten.

Op de website Chiropractievergoeding.nl vindt u een overzicht van de zorgverzekeraars die chiropractie vergoeden vanuit het aanvullende pakket. Bent u aanvullend verzekerd, dan kunt u zelf de nota na afloop van de behandeling indienen bij de zorgverzekering. Als u niet zeker weet of u aanvullend verzekerd bent en niet voor verrassingen wilt komen te staan, raden we u aan om van te voren uw zorgverzekering te contacteren.

U heeft geen doorverwijzing van de huisarts of specialist nodig om bij ons een afspraak in te plannen. Daarnaast geldt uw eigen risico niet voor de aanvullende verzekering.

Lid SCN en NCA

Een voorwaarde bij de zorgverzekeringen is over het algemeen dat de chiropractor lid is van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en geregistreerd staat bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN), om de kwaliteit van chiropractie in Nederland te waarborgen.

In onze praktijk zijn beide chiropractoren lid van de NCA en geregistreerd bij de SCN.


Voor meer informatie hierover kunt u kijken op:
www.stichtingchiropractie.nl
www.nca.nl

NCA_Logo_WIT.png
SCN-Logo.png
bottom of page