top of page

Bereikbaarheid

Chiropractie Borne heeft parkeergelegenheid op eigen terrein. Chiropractie Borne is per openbaar vervoer, auto en fiets goed bereikbaar.

Auto

A35 vanuit Hengelo en Enschede (afrit Borne-West)

Vanaf de rijksweg A35 (vanuit Almelo, Hengelo en Enschede) neemt u afslag 29 richting Borne-West. Aan het einde van de afritten slaat u bij de stoplichten linksaf richting de Kluft. U rijdt bij de stoplichten bij carpoolplaats Borne rechtdoor om uw weg te vervolgen over de Hosbekkeweg. U passeert het arrestantencentrum en rijdt met de bocht mee naar rechts. Zodra na ongeveer 600 meter de weg naar links afbuigt slaat u in de bocht rechtsaf om de Bornerbroeksestraat in te rijden. Na nogmaals 600 meter slaat u vlak voor de spoorwegovergang rechtsaf de Anemoon in. U bent aangekomen bij Chiropractie Borne.

Rondweg (N743) vanuit Hengelo en Oldenzaal (afrit Hengelo) 

Vanaf de A1 vanuit Oldenzaal en Denekamp neemt u afslag 30 richting Hengelo. Dan slaat u aan het einde van de afrit bij IKEA Hengelo rechtsaf de rondweg (N743) richting Borne op. Na ongeveer 700 meter slaat u linksaf bij restaurant Jasmin Garden om de Grotestraat op te gaan. Deze vervolgt tot u bij een dubbele rotonde aankomt. Bij de eerste rotonde neemt u de tweede afslag en bij de tweede rotonde de eerste om zo uw weg rechtuit te vervolgen langs het station. Net voorbij Station Borne slaat u rechtsaf om de Azelosestraat op te rijden. Na 200 meter neemt u op de rotonde de derde afslag om de Bornerbroeksestraat in te gaan. Rij 500 meter verder en neem zodra u het spoor bent gepasseerd de eerste weg links. U heeft Chiropractie Borne bereikt. 

Zendersestraat/Rondweg (N743) vanuit Almelo en Zenderen

Vanaf Zenderen rijdt u over de Zendersestraat richting Borne. Eenmaal aangekomen bij de rotonde bij restaurant Kir Royal neemt u de eerste afslag om de Prins Bernhardlaan in te slaan. Rijd 1,2 kilometer en neem bij de volgende rotonde wederom de eerste afslag om de Bornerbroeksestraat op te rijden. Rij 500 meter verder en neem zodra u het spoor bent gepasseerd de eerste weg links. U heeft Chiropractie Borne bereikt. 

Trein

Indien u per trein reist stapt u uit bij NS Station Borne. Vanaf het station is het 10 minuten lopen naar de praktijk. Als u met uw rug richting het spoor staat slaat u linksaf de Parallelweg op. Bij de kruising met de Azelosestraat loopt u rechtdoor om de Molenstraat in te lopen. Na 200 meter slaat u linksaf de Bornerbroeksestraat in. Loop nog 300 meter door, steek het spoor over en u vindt Chiropractie Borne aan uw linkerhand.  

Bus

Chiropractie Borne is te bereiken met buslijn 51 (Station Almelo - Station Hengelo) en de Buurtbussen 531 (Stroom Esch) en 532 (Letterveld) van Twents (Keolis). U stapt het beste uit bij de bushalte aan de Dikkerslaan in Borne. Vanaf de halte loopt u richting het centrum op de Prins Bernhardlaan. Na 60 meter slaat u rechtaf de Vinkstraat in. Vrijwel meteen slaat u linksaf de Dikkerslaan in om uw weg door het park 'Hertenkamp Borne' te vervolgen. Na 200 meter slaat u linksaf de Spechtstraat in. Na ongeveer 100 meter vervolgd u uw weg rechtsaf over de Bornerbroeksestraat. Na 200 meter (net over het spoor) vindt u Chiropractie Borne aan uw linkerhand. 

bottom of page