top of page
zonsopkomst

CHIROPRACTOR RIJSSEN

VOOR JONG EN OUD
chiropractieborne_def_6000px-3.jpg

Erkende en ervaren chiropractor Rijssen

Bent u op zoek naar een chiropractor Rijssen die is aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie en de Stichting Chiropractie Nederland? Maak dan kennis met het team van Chiropractie Borne.

 

Ons ervaren, vakkundige en professionele team bestaat uit Rogier en Jorieke. Beiden hebben een erkende opleiding voor chiropractor afgerond en veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken.

 

Rogier en Jorieke staan dan ook klaar om jong en oud van diverse klachten af te helpen. Ook bij langdurige pijnklachten of complexe problemen kunt u gerust bij ons aankloppen voor een (vrijblijvend) advies of een consult.

Wat kan chiropractie Rijssen voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat chiropractie Rijssen voor u kan betekenen? Op de website van Chiropractie Borne vindt u een uitgebreide uitleg over wat chiropractie inhoudt en wat u van een consult kan verwachten. Daarnaast leest u meer over welke factoren het resultaat van de behandeling beïnvloeden. Zo zal de behandeling nog effectiever zijn als u zich volledig inzet en bepaalde oefeningen thuis uitvoert.

 

Ook de websites van de Nederlandse Chiropractoren Associatie en de Stichting Chiropractie Nederland zijn interessant om te bezoeken als u meer wilt weten over chiropractie.

Kennis maken met de chiropractor in Rijssen

Wilt u kennis maken met de chiropractor in Rijssen? Op de website stellen Rogier en Jorieke zich voor en kunt u meer lezen over de opleiding en ervaring die ze bezitten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op. U bereikt het team van Chiropractie Borne via de telefoon, e-mail of de website.

 

Online kunt u eventueel ook direct een afspraak maken met Rogier of Jorieke in de praktijk in Borne. Tijdens een eerste consult zullen we uitgebreid de tijd nemen om uw klachten te bespreken en zullen we u meer vertellen over wat u van ons en de behandeling mag verwachten.

bottom of page