top of page
zonsopkomst

CHIROPRACTOR ALMELO

VOOR JONG EN OUD
chiropractieborne_def_6000px-3.jpg

Chiropractie Borne: chiropractor Almelo en omgeving

Bij Chiropractie Borne bevindt zich in de buurt van Almelo en omgeving die u helpt bij verschillende klachten. Zowel baby’s als kinderen, pubers, zwangere vrouwen, volwassenen en oudere mensen zijn van harte welkom in de praktijk voor een behandeling op maat.

 

Doordat we altijd kijken naar uw algemene gezondheid en uw lichaam als één geheel zien, kunnen we klachten blijvend verminderen of laten verdwijnen. Hoe wij te werk gaan? Dat bespreken we graag tijdens een consult.

 

Onze werkwijze is namelijk afhankelijk van uw conditie, uw klachten en uw gezondheid. Voordat we aan de slag gaan, zullen we het einddoel altijd duidelijk met u communiceren.

Vergoeding chiropractie Almelo

Chiropractie Almelo wordt in sommige gevallen vergoed door uw zorgverzekering. Het is in dit geval wel belangrijk dat de chiropractor aangesloten is bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie en de Stichting Chiropractie Nederland. Uiteraard voldoet Chiropractie Borne aan deze voorwaarde.

 

Contacteer voor de zekerheid uw zorgverzekeraar als u niet voor verrassingen wilt komen te staan. Zo krijgt u meteen duidelijkheid of de behandeling wel of niet binnen uw pakket valt. Worden de behandeling niet vergoed? Bekijk dan onze tarieven op de website. U heeft geen doorverwijzing van uw huisarts of een specialist nodig om terecht te kunnen in onze praktijk. 

Stel uw vraag aan de chiropractor in de buurt van Almelo

Heeft u een vraag over de behandeling, onze tarieven of werkwijze? Of wilt u graag weten of we u bij uw klachten kunnen helpen? Neem dan gerust contact op met het team van Chiropractie Borne. U kunt ons via de website, telefoon of e-mail direct bereiken.

 

Als u een afspraak wilt inplannen kan dit eventueel ook rechtstreeks via onze website. Wilt u meer weten over chiropractie? Zowel op onze website als onze social media accounts vindt u veel nuttige informatie. Daarnaast verwijzen we u graag door naar de website van de Nederlandse Chiropractoren Associatie voor meer informatie.

bottom of page