top of page
zonsopkomst

CHIROPRACTOR ENSCHEDE

VOOR JONG EN OUD
chiropractieborne_def_6000px-3.jpg

Chiropractor Enschede biedt de helpende hand

Heeft u last van pijnklachten zoals artrose, rugklachten, hoofdpijn of een hernia? Of heeft u een andere klacht waar u graag snel en effectief van afgeholpen wilt worden?

 

Een chiropractor Enschede kan de helpende hand bieden. Chiropractie is een behandelvorm waarbij de focus niet alleen op uw pijn ligt, maar op uw algemene gezondheid en lichamelijke staat. Door uw gezondheid op meerdere punten te verbeteren, zullen de klachten verminderen.

 

De kans is bovendien groot dat de klachten niet snel terugkeren. Dit is –zeker bij blessures, een hernia of migraine- een groot voordeel van chiropractie ten opzichte van andere behandelvormen. 

Chiropractie Enschede: voor wie is het geschikt?

Chiropractie Enschede is geschikt voor jong en oud. Zo kunnen baby’s en kinderen al baat hebben bij de behandeling als ze bijvoorbeeld last hebben van klachten als overstrekken, oorpijn, motorische problemen en een vertraagde ontwikkeling. Uiteraard worden er bij kleine kinderen speciale behandelingstechnieken toegepast (zonder te kraken).

 

Naast baby’s en kinderen kunnen ook pubers, zwangere vrouwen, volwassenen en ouderen geholpen worden bij diverse klachten. Doordat de behandeling altijd op maat gemaakt wordt, is in principe iedereen van harte welkom bij een chiropractor. Het resultaat en het einddoel van de behandeling is altijd afhankelijk van diverse factoren. De chiropractor zal deze van te voren met u bespreken.

Op zoek naar een chiropractor in Enschede?

Bent u op zoek naar een geschikte chiropractor in Enschede en omgeving? In Borne kunt u terecht bij Rogier en Jorieke van Chiropractie Borne. Rogier en Jorieke zijn ervaren en professionele chiropractoren die zijn aangesloten bij de de Nederlandse Chiropractoren Associatie en de Stichting Chiropractie Nederland. De twee hebben bovendien een erkende opleiding genoten en veel werkervaring opgedaan.

 

Op de website kunt u meer lezen over de achtergrond en de werkwijze van Rogier en Jorieke. Online vindt u tevens alle contactinformatie om een vraag te stellen of direct een afspraak in te plannen.

bottom of page