top of page
zonsopkomst

CHIROPRACTOR HAAKSBERGEN

VOOR JONG EN OUD
chiropractieborne_def_6000px-3.jpg

Op zoek naar een chiropractor Haaksbergen?

Bent u op zoek naar een chiropractor in Haaksbergen? Maak kennis met het ervaren team van Chiropractie Borne, in de buurt van Haaksbergen.

 

Rogier en Jorieke zijn professioneel en vakkundig, en hebben beide een erkende opleiding voltooid voor chiropractie Haaksbergen. Daarbij hebben ze jarenlange ervaring opgedaan in diverse praktijken.

 

Chiropractie Borne staat voor je klaar voor iedere klacht. Wij kunnen jong en oud helpen, ook met langdurige pijnklachten of andere complexe problemen. U kunt altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies of een consult.

Wat kan een chiropractor voor u betekenen?

Als u pijnklachten heeft in bijvoorbeeld uw rug of nek, dan kan dat zeer belemmerend en vervelend voor u zijn. Een chiropractor in Haaksbergen kan u hierbij helpen. Wij geven u verschillende oefeningen en behandelingen om uw klachten langdurig op te lossen.

 

Met onze holistische aanpak, kijken we niet alleen naar de specifieke pijnklachten, maar ook naar andere factoren die hieraan bijdragen. Bijvoorbeeld uw houding of bewegingspatroon. Zo zorgen we ervoor dat de kans dat de pijn terugkeert zo klein mogelijk wordt. 

Erkende chiropractie voor Haaksbergen

Chiropractie Borne is aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie en de Stichting Chiropractie Nederland. Wij zijn een erkende chiropractie praktijk in Borne die voor u klaarstaat om u te helpen met uw klachten.

 

Bent u benieuwd geworden naar onze behandelingen? Neem dan gerust eens contact met ons op, via de website, telefoon of e-mail. U kunt ook direct een afspraak maken in de praktijk met Rogier of Jorieke. We nemen dan uitgebreid de tijd om uw klachten te bespreken. We helpen u graag!

bottom of page