top of page
zonsopkomst

CHIROPRACTOR HENGELO

VOOR JONG EN OUD
chiropractieborne_def_6000px-3.jpg

Op zoek naar een chiropractor in de buurt van Hengelo?

Bent u op zoek naar een chiropractor Hengelo en omgeving? Maak dan kennis met Rogier en Jorieke van Chiropractie Borne. In onze praktijk is jong en oud aan het juiste adres voor een op maat gemaakte behandeling bij diverse klachten.

 

Voorbeelden van deze klachten zijn rugklachten, nekklachten, zwangerschapsklachten en migraine. Tijdens een uitgebreide intake bespreken we graag waar we u mee kunnen helpen.

 

Wij streven ernaar om zo eerlijk en duidelijk mogelijk met u te communiceren. Zo weet u precies wat u kunt verwachten, hoeveel behandelingen u nodig heeft, welke technieken we gaan gebruiken en hoe snel u resultaat kunt merken.

Chiropractie Hengelo: meer dan alleen kraken

Veel mensen denken aan “kraken” als ze het hebben over chiropractie Hengelo. Chiropractie is echter veel meer dan alleen deze techniek waarbij een krakend geluid kan ontstaan. Zo richt chiropractie zich op het lichaam als één geheel. We gebruiken een holistische benadering om uw pijnklachten in een groter geheel te plaatsen.

 

Tijdens de bahandelingen kijken we naar uw algemene gezondheid en kijken we bijvoorbeeld uw houding, bewegingspatroon, spanning en kracht van uw spieren en de functie van uw gewrichten in de wervelkolom en bekken. 

Contacteer de chiropractor in de buurt van Hengelo

Wilt u een afspraak maken met Rogier en Jorieke van Chiropractie Borne? Contacteer ons dan via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de contactpagina. Als u een vraag heeft of uw pijnklachten eerst (vrijblijvend) met ons wilt bespreken, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

 

Wij vertellen u graag meer over de behandelingen en onze werkwijze. Mocht u meer te weten willen komen over chiropractie, dan kunt u verder lezen op onze social media of website. Ook kunnen wij het u aanraden om de website van de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) te bezoeken. 

bottom of page