top of page
zonsopkomst

RUGKLACHTEN HENGELO

VOOR JONG EN OUD
chiropractieborne_def_6000px-3.jpg

Last van rugklachten Hengelo?

Rugklachten Hengelo kunnen uw dagelijkse leven sterk beïnvloeden. Zowel tijdens het sporten als het lopen, zitten of slapen kunt u namelijk een vervelende pijn ervaren.

 

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw rugpijn te verhelpen? Verdiep u dan eens in chiropractie. Bij deze behandelmethode draait het allemaal om uw zenuwstelsel en algemene gezondheid. Tijdens een behandeling richten we ons niet alleen op de pijn in uw rug, maar zien we het lichaam als één geheel.

 

Om de pijn te verhelpen en er voor te zorgen dat deze niet meer terugkeert zullen we dus aan de slag gaan met verschillende actiepunten.

Behandelplan bij klachten rug Hengelo

Een behandelplan bij klachten rug Hengelo wordt altijd op maat gemaakt. Ieder mens is namelijk uniek. Tijdens een consult is het belangrijk om te ontdekken waar de pijn vandaan komt. Zo heeft u misschien een verkeerde houding of ongezonde levensstijl. Deze factoren kunnen de oorzaak zijn van de pijn of de pijn verergeren.

 

Na het consult zullen we duidelijk met u overleggen wat de behandeling inhoudt, hoeveel behandelingen we nodig hebben en welk resultaat we verwachten. Een goede communicatie is de sleutel tot een fijne samenwerking. En hoe beter we samenwerken met u, hoe sneller u van uw pijn af zult zijn.

Direct uw rugklachten in Hengelo verhelpen?

Wilt u direct uw rugklachten in Hengelo verhelpen? Via de website van Chiropractie Borne kunt u een afspraak maken met Rogier en Jorieke. Beide chiropractoren hebben een uitgebreide ervaring en afgeronde universitaire opleiding chiropractie op zak. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie en de Stichting Chiropractie Nederland.

 

Als u vragen heeft of meer wilt weten over chiropractie kunt u verder lezen op onze website. Hier vindt u veel interessante informatie. Uiteraard kunt u ook met ons bellen, e-mailen of ons benaderen via de website voor meer informatie of als u uw persoonlijke situatie wilt bespreken.

bottom of page