top of page
zonsopkomst

RUGKLACHTEN ALMELO

VOOR JONG EN OUD
chiropractieborne_def_6000px-3.jpg

Blijf niet door lopen met rugklachten

Met rugklachten wilt u liever niet te lang blijven doorlopen. Rugklachten hebben namelijk een grote invloed op uw leven, gemoedstoestand en welzijn.

 

Chiropractie is een geschikte behandelmethode om uw rugklachten snel en effectief te verminderen. Daarnaast kan deze behandelvorm er voor zorgen dat de klachten niet terug zullen keren.

 

Door de oorzaak te achterhalen, uw algemene gezondheid te bekijken en uw lichaam als één geheel te zien kunnen er namelijk goede resultaten behaald worden. Hier heeft u niet alleen nu, maar ook in de toekomst veel profijt van.

Behandeling op maat bij klachten rug in de buurt van Almelo

Klachten in de rug kunnen ontstaan door verschillende oorzaken. Denk hierbij aan een verkeerde beweging die u maakt, maar ook aan uw houding of levensstijl. Een chiropractor denkt met u mee en voert een uitgebreid onderzoek uit. Zo wordt er gekeken naar de stand van uw wervelkolom, de stand van uw bekken en uw levenswijze.

 

Vervolgens wordt er een behandeling op maat gemaakt. Tijdens deze behandeling worden diverse technieken gebruikt, waaronder de krakende techniek die bij veel mensen bekend is. Hoewel dit misschien wat vreemd klinkt, is de behandeling geheel ongevaarlijk. 

Afspraak maken bij rugklachten in de buurt van Almelo

Wilt u een afspraak maken om uw rugklachten in  de buurt van Almelo direct te verhelpen? Contacteer dan het team van Chiropractie Borne. Wij zijn een erkende en professionele chiropractor met veel ervaring en kennis. Ons enthousiaste team denkt graag met u mee. Binnen onze behandelingen streven we naar een eerlijke en duidelijke communicatie. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren en wat het einddoel is.

 

Voor meer informatie kunt u onze website of die van de Nederlandse Chiropractoren Associatie raadplegen. Wij zijn aangesloten bij deze associatie en garanderen hierdoor kwaliteit en deskundigheid. Uiteraard kunt u ook met ons bellen of e-mailen als u een vraag heeft of een afspraak wilt maken. 

bottom of page