top of page
zonsopkomst

CHIROPRACTOR OLDENZAAL

VOOR JONG EN OUD
chiropractieborne_def_6000px-3.jpg

Chiropractor Oldenzaal kan veel betekenen voor uw gezondheid

Een chiropractor Oldenzaal kan veel betekenen voor uw gezondheid. Door de holistische aanpak zal de chiropractor zich niet enkel op uw pijnklachten richten, maar uw algemene gezondheid verbeteren. Zo kijkt een chiropractor naar uw zenuwstelsel en verschillende factoren die hier invloed op hebben. Denk hierbij aan uw houding, maar ook aan de stand van uw wervelkolom en bekken en bewegingspatroon.

 

Door deze uitgebreide aanpak, kunnen klachten effectief verholpen worden. De kans dat de pijn terugkeert is bovendien klein.

 

Bent u op zoek naar een chiropractor in de omgeving van Oldenzaal? Rogier en Jorieke van Chiropractie Borne staan graag voor u klaar.

Wat houdt chiropractie Oldenzaal in?

Chiropractie Oldenzaal begint bij Rogier en Jorieke met een uitgebreid consult. Tijdens dit consult zullen we uw klachten bespreken, enkele onderzoeken uitvoeren en een aantal testen uitvoeren. Aan de hand van dit consult maken wij een behandelplan op maat.

 

Wij streven er naar om u zo goed mogelijk voor te lichten. Zo vinden wij het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten van ons. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling is afhankelijk van diverse factoren. Zo zult u sneller vooruitgang boeken als u thuis uw oefeningen uitvoert en onze tips opvolgt. 

Maak een afspraak met de chiropractor in Oldenzaal

Wilt u snel en effectief van uw pijnklachten afgeholpen worden? Contacteer de chiropractor in Oldenzaal dan direct. U bereikt het team van Chiropractie Borne via de website, telefoon of e-mail. Via de website kunt u eventueel meteen een afspraak inplannen als u enthousiast bent geworden over ons en onze werkwijze.

 

Wilt u meer weten over chiropractie? Neem dan contact met ons op, lees verder op onze website, bezoek onze social media pagina's of neem een kijkje op de website van de Nederlandse Chiropractoren Associatie. Goed om te weten: wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie en de Stichting Chiropractie Nederland.

bottom of page