top of page
chiropractieborne_def_6000px-3.jpg

Last van artrose Hengelo?

Als u last heeft van artrose Hengelo, kunt u klachten zoals pijn en stijfheid ervaren. Met name ’s ochtends kunt u een stijf gevoel ervaren in bijvoorbeeld uw heupen of knieën. Een geschikte behandeling bij artrose is chiropractie.

 

Een chiropractor helpt uw gewrichten soepeler te maken en om de pijn te verlichten. Bij Chiropractie Borne bent u aan het juiste adres voor een behandeling op maat.

 

Naast dat wij uw klachten behandelen, geven we u tips en oefeningen voor thuis mee. Door de combinatie van een behandeling, voldoende beweging en aantal speciale oefeningen kunt u snel succes boeken.

Chiropractie bij artrose klachten Hengelo

Naast artrose klachten Hengelo, is chiropractie een ideale behandeling bij tal van andere klachten. Onder andere rugpijn, hoofdpijn, nekklachten en sportblessures kunnen verholpen worden. Chiropractie is bovendien geschikt voor een zeer breed publiek. Van jong tot oud kunnen baat hebben bij een behandeling op maat.

 

Zelfs baby’s en kleine kinderen kunnen bijvoorbeeld behandeld worden als ze problemen ervaren met de motorische ontwikkeling, houding of bij klachten zoals oorpijn. Hoewel veel mensen chiropractie kennen vanwege het krakende geluid dat kan ontstaan tijdens de behandeling, houdt chiropractie in principe veel meer in. Er worden bovendien diverse technieken gebruikt die lang niet allemaal dit typisch krakende geluid maken!

Meer informatie over Chiropractie Borne?

Bij Chiropractie Borne bent u welkom voor een behandeling op maat bij uw artrose klachten of andere gezondheidsproblemen. Ons team bestaat uit Jorieke en Rogier, twee ervaren en deskundige chiropractoren. Zowel op de website van Chiropractie Borne als op die van de Nederlandse Chiropractoren Associatie vindt u veel praktische informatie over de behandeling.

 

Als u meer wilt weten over de tarieven, eventuele vergoedingen van uw zorgverzekeraar of als u een andere vraag heeft, kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord via de e-mail, telefoon of de website.

bottom of page